MCDONALD'S BUITENHOF

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1030 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Buitenhof. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 19:37 We hebben inmiddels 3 keer een klacht gestuurd dat we niet alles hebben ontvangen en het lauw was...niets gehoord! Laatste keer geweest!
25 sep 2022 om 21:52 Burgers waren echt heel erg goed. De frietjes waren wel wat slap geworden, maar de smaak was goed.
24 sep 2022 om 20:17 Patat bleek en slapjes, fritessaus niet bijgeleverd wel betaald en 20 minuten later dan aangekondigd! Teleurstellend dus!!!
24 sep 2022 om 14:19 I didnt receive my drinks
23 sep 2022 om 21:18 Beetje koud maar wel lekker
22 sep 2022 om 23:19 Fucking smerig eten, wil je iemand kwaad doen? Bestel dan te eten voor die gene bij deze macdonalds.
22 sep 2022 om 11:26 Het duurde 40 minuten maar alles was warm en gewoon de kwaliteit die je van McDonalds verwacht. Ik heb geen drinken of ijs genomen.
21 sep 2022 om 20:46 Eten was koud en miste de helft ... waardeloos
16 sep 2022 om 20:24 Ik kreeg een koude maaltijd en wachtte een uur en 15 minuten op de bestelling, verschrikkelijk?
13 sep 2022 om 19:21 Helaas 70 min moeten wachten ipv de aangegeven 35 min en de bestelling was koud, friet leek oud
12 sep 2022 om 23:25 Mc Donalds ik denk dat jullie gewoon moeten afvragen of het bezorgen nog wel voor jullie is……… eten was koud, producten vergeten en dan de sausje ook nog vergeten kun je voorstellen de sausje vergeten
12 sep 2022 om 8:56 1,5 uur gewacht op koud eten. Was compleet maar gemixt warm koud. Als je bezorging niet aan kan stop dan gewoon. Dit is diefstal!