MCDONALD'S BUITENHOF

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1483 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Buitenhof. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 22:09 Het is en blijft McDonalds, ik vond het erg duur geworden, helaas was t eten eerder koud dan warm, dat is voor McD geen goed teken. Nee helaas geen goede beoordeling, slecht
11 apr 2024 om 18:49 Eten was prima deze keer. En goed warm! Alleen klopte mijn adres niet. Gelukkig dat de bezorger me gebeld heeft en na een moeizaam in het Engels gesprek, is het toch gelukt.
9 apr 2024 om 14:53 Bah. Na een uur kwam de helft van de (vooruitbetaalde) bestelling koud aan. Huilende kindjes. Telefonisch werd duidelijk gezegd dat ze “niet aan nazenden doen”. Sorry kon er zelfs niet af. Bah
7 apr 2024 om 22:22 1,5 uur gewacht en miste een broodje, hoop dat ik het geld terug krijg
7 apr 2024 om 20:49 Hele bestelling was niet compleet, en krijg niet me hele bedrag terug. Ook duurde het een uur voordat me andere bestelling kwam
6 apr 2024 om 22:55 Ijs was gesmolten en de nootjes waren vergeten. Maar toen het er was heeft het z'n werk gedaan!
3 apr 2024 om 14:37 Eten was koud
30 mrt 2024 om 13:43 Lekker eten en keurig bezorgd
25 mrt 2024 om 9:29 Lijkt wel of er gebakken wordt in andere olie, smaak is raar en vreemd
24 mrt 2024 om 21:17 Weer een burger vergeten bij de bestelling!!! Telefonisch contact opgenomen met de MC, erg arrogant te woord gestaan. Ze kon niks nasturen, alleen via Thuisbezorgd geld retour, wat overigens altijd netjes wordt geregeld.
23 mrt 2024 om 23:02 Bij ontvangst was het zo geweldig dat de vuilnisbak de enige was die het kon ontvangen! Belachelijk dat je zulk koude rotzooi mag ontvangen! Schaamteloos
23 mrt 2024 om 16:58 Czekalam na zamówienie 2 godziny